New Years Eve

FB_IMG_1451594281815

Jag har legat lite efter med min uppdatering den senaste tiden, då jag helt enkelt har prioriterat att spendera tid utomhus och med vänner istället för att sitta inne med datorn. Man har en helt annan livsstil här i Australien och man spenderar mycket mer tid utomhus än vad man gör hemma i Sverige vilket gör att ens uppdatering på sociala medier ofta blir lidande, både på gott & på ont.

I vilket fall så tänkte jag uppdatera er lite om mitt nyårsfirande. Som ni kanske har förstått så firade jag in det nya året i Sydney för andra gången  i mitt liv. Sydney är ju en av världens mest populära destinationer att fira nyår i på grund av deras storslagna fyrverkerier.

Jag startade min nyårsafton med en plyometric workout i Wentworth park, efteråt handlade jag med mig massor med mat till våran picnic, shoppade en nyårsoutfit, för att sedan duscha & fixa mig i ordning för kvällen. Jag firade in det nya året i Balmain wharf tillsammans med gott sällskap, massor av mat, vackra fyrverkerier & gott skratt. Sydney är en helt fantastisk stad att fira nyår i men för mig räcker nog att ha gjort det i två år. För mig spelar sällskapet mer roll än exakt var man firar in det nya året – jag tycker nämligen att Sydney kan vara lite för trångt och allmänt stökigt under Nyår.

Hoppas ni själva hade ett helt fantastiskt nyårsfirande & må alla era nyårslöften gå i uppfyllelse (om ni hade några.)

 

I’ve been a little behind with my update recently, because I’ve simply prioritized to spend time outdoors and with friends instead of sitting inside on my computer. You certainly have a completely different lifestyle here in Australia and you spend more time outdoors than you do back home in Sweden, which often means that the your update on social media will suffer.

In any case, I thought I could give you an update on my New Years celebration. As you may have gathered, I celebrated the New Year in Sydney for the second time in my life. Sydney is one of the world’s most popular destinations on New Years eve because of their grandiose fireworks.

I started my New Year’s Eve with a plyometric workout in Wentworth park, then I bought lots of food for our picninc, went and bought myself a New Year’s outfit and then I showered and got ready for the evening. I celebrated in the New Year in Balmain Wharf along with good company, lots of food, beautiful fireworks and plenty of laughter. Sydney is a fantastic city to celebrate New Years in but for me it’s enough to have done it for two years actually. I value the company far more than the location – because I think that Sydney can be far too crowdy and generally tedious for a new years celebration.

I hope you all have had a wonderful New Years celebration and may all your New Year’s resolutions come true (if you made any.)

DSC07496 DSC07498 DSC07501 DSC07508 DSC07512 DSC07525 DSC07533 DSC07540DSC07544 DSC07546 DSC07550 DSC07557 DSC07562 DSC07615 DSC07686 DSC07690 DSC07701 DSC07694 DSC07671 DSC07703 DSC07706DSC07712 DSC07735

2 kommentarer för “New Years Eve

  1. Faan va kul att se! =)
    Jag bodde nämligen PRECIS vid Wenthworth Park i min lägenhet där!! Och då menar jag PRECIS eftersom jag bara behövde gå 4 steg över gatan för att sen va i Wentworth Park!! Nostalgi för mig att se dessa bilder! Jag har firat Nyår utomlands EN gång i mitt liv och det var just DÅ när jag bodde där!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *