Sista dagen i Melbourne och brist på wifi

IMG_20160117_120434

Min uppdatering den senaste tiden har varit riktigt kass och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. De senaste dagarna har jag inte haft tillgång till wifi så det har ju gjort det så mycket svårare att blogga och göra andra viktiga saker på datorn. Idag så har jag spenderat lite över en vecka i Melbourne och det blir även våran sista natt här då vi ska ut på vägen imorgon. Jag och Tove ska äntligen få göra våran Great ocean road-trip, vi har verkligen sett fram emot det! Här i Melbourne har vi gjort en del turistiga saker, tränat och shoppat, vi båda är faktiskt rätt mätta på stadslivet och tycker att det ska bli så himla skönt att få göra en road trip.

Träningen har faktiskt rullat på rttt bra och det har blivit några gymbesök och några träningspass utomhus. Men nu när vi ska ut på vägen så kommer det bli ännu mer utomhusträning och förmodligen mycket mera konditionsbaserade träningspass. Det är inte omöjligt att träna när man är på resande fot, det är bara lite svårare.

Jag ska försöka uppdatera någonting längs vägen, det borde ju finnas något café med wifi längs vägen. Men tillsvidare önskar jag er fina dagar och riktigt bra (och hårda) träningspass!

 

My update has ofcourse been really bad recently and that I want to pologize for. The last few days I have not had access to a wifi so that have made it so much harder to blog and do other important things on my computer. Today, I have spent a little over a week in Melbourne and this is also our last night here as we’re heading out on the road tomorrow. Me and Tove will finally make our Great Ocean Road trip, we have really looked forward to it! Here in Melbourne, we have spent our time doing some touristy things, worked out and done some shopping, and we both are actually pretty fed up with the city life and we feel that it will be so nice going out on a road trip.

The training has actually been going pretty good this last week and we have both visited the gym and done some training outside. But now that we’re going to be out on the road it will be mostly outdoor workouts, and probably much more cardio-based workout. It is not impossible to work out when you’re travelling, it’s just a bit harder.

I’ll try to update my blog sometime along the way, there should be some café’s with wifi along the way. But for the time being, I wish you good days and really good (and hard) workouts!

DSC_0851 DSC_0855

Botanic gardensDSC_0866

12383212_1689448467994731_1031224588_n 12558462_160973674276616_719184443_n 12545325_1520686264891723_1364276190_n

Hosier lane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *